Aktiiviloma = Paras loma

Heippa hei pitkästä aikaa!

Pieni hiljaisuus ollut täällä blogin puolella, koska olen pitänyt viikon mittaista ns. omaa lomaa töistä ja kaikesta normi rutiineista. Tuurillahan juuri säät ei sallinut alkuviikosta lomalla.. Meillä oli tarkoituksena alkuun lähteä merelle veneellä, mutta sateiden ja kovan tuulen vuoksi oli järkevämpää jäädä mantereelle. Toinen vaihtoehto olisi ollut äkkilähtö lämpöön, mutta vastaan ei saapunut mitään hyvää kohdetta.

Tätä ei jääty murehtimaan, vaan vietimme melkein koko viikon mökkitunnelmissa ja sieltä käsin teimme erilaisia päiväreissuja. Itsessään jo se, että pääsee mökille luontoa lähelle rentoutuu hyvin. Tällaisena aktiivisena ihmisenä kaipaan kumminkin pientä actionia kokoajan ja nyt lomalla ollessa oli hyvä hetki hieman haastaa itseään. Kesä on Suomessa lyhyt, joten on hyvä hetki nauttia vesiurheilusta ja vesiaktiviteeteista.

1

Nesteytys on tärkeässä roolissa liikkuessa hellesäällä

IMG_6872

 

IMG_6873

Salitreeneistä minulla oli juuri kevennysviikko käynnissä, joten oli kiva päästä kunnon energialla surffailemaan ja puuhailemaan kaikkea muuta ulkoilmassa.

Pyhtäällä voi käydä surffailee aalloissa sisätiloissa, jota suosittelen kaikille!

IMG_6658

IMG_6868

IMG_6870

 

Aktiivisuus lomalla on minulle tärkeää, koska tunnen levänneeni paremmin kun olen saanut pään tyhjennettyä kaikista arkipäivän asioista. Paras tapa on harrastaa hauskoja lajeja ja kokeilla jotakin uutta. Loma tuli tarpeeseen ja nyt jaksaa taas uudella energialla jatkaa arkea!

:): Marissa

IMG_6691

 

Ilmianna asiaton kirjoitus

Jätä kommentti kirjoitukseen