Jälkifiilikset kilpailusta ja mitä seuraavaksi :)

Nyt on kilpailu kokonaisuudessaan taputeltu 🙂 Ollut super mahtava puolisen vuotta tyttöjen kanssa!

Hain Fitnessmalli- kilpailuun, koska olin seurannut edellisen vuoden kilpailuita ja halusin kokea, miltä tuntuu olla mukana tällaisessa hyvänhenkisessä kisassa mukana. Kilpailu itsessään kesti melkein puoli vuotta, jonka aikana on oppinut paljon itsestään ja päässyt näkemään läheltä tämän alan toimintaa. Olen erittäin kiitollinen kaikesta, mitä olen saanut kokea näiden kuukausien ajan ja olen päässyt tutustumaan inspiroiviin, ihaniin ja lämpimiin persooniin.

fullsizerender-26

kuvaaja: Petteri Peltonen, vaatteet Casall, meikki: Inglot

 

Mikä oli ensimmäinen fiilikseni, kun kilpailu tuli päätökseen? Ehdottomasti HELPOTTUNUT. Kilpailun aikana koin monenlaisia tunteita, joita aluksi oli vaikea käsitellä yksinään. Onneksi uskalsin puhua ajatuksistani ääneen ja sain ihanaa tukea läheisiltä ja muilta tytöiltä. Voin nyt paljastaa, että kävin pitkään henkistä kamppailua itseni kanssa, joka söi minulta paljon energiaa ja hetkittäin tuntui etten tiedä miten päin olisin. Energiaa ja motivaatiota löytyi aina vetää treenit, esiintymiset ja ruokavaliot läpi 100 %. En ollut varautunut kohtaamaan suurinta haastettani, joka vaikutti paljon kaikkeen elämässäni näiden kuukausien ajan. Se oli sosiaalinen media.

En tiedä, enkä osaa sanoa miksi se muuttui minulle möröksi, joka alkoi ottamaan enemmän kuin antamaan. On kiehtovaa seurata, kuinka ammattilaiset osaavat käsitellä sosiaalisen median maailmaa ja halusin itsekin oppia rakastamaan sitä. Valitettavasti meillä ei rakkaus roihahtanut yrityksistä huolimatta. Myönsin asian itselleni ja jaoin ajatukseni läheisilleni, josta sain tsemppiä tehdä matkan loppuun asti. Tuntui, että iso kivi vierähti sydämmeltä ja keskitin energiani treenaamiseen, ulkoiluun ja tyttöihin tutustumiseen.

Tästä yhteenvetona voin todeta, että vuoden 2017 kilpailusta tulee super mielenkiintoinen! Uudistuksien myötä tytöiltä tullaan vaatimaan paljon enemmän kyvykkyytä ja kestävyyttä haastavalla osa-aluella, eikä pelkästään voimakkuus treeneissä riitä. Minä jään mielenkiinnolla seuraamaan, millaisia kilpailijoita sieltä on tulossa ja kuinka he hallitsevat some maailmaa.. 😉

Tämän vuoden voittaja Anna Korhonen on taituri tällä osa-alueella ja nappivalinta tulevaa vuotta ajatellen! <3

image

kuvaaja: Petteri Peltonen, vaatteet Casall, meikki: Inglot

fullsizerender-27

kuvaaja: Petteri Peltonen, vaatteet Casall, meikki: Inglot

Mitä seuraavaksi?:

Tästä jatketaan samalla tavalla kuin ennenkin. Treenataan ahkerasti, syödään hyvin ja nautitaan terveellisestä elämästä. Ihania kysymyksiä on tullut, että mistä juttujani voi seurata jatkossa. Aion jatkossa pitää blogia ( osoite myöhemmin tulossa), josta löytää terveyteen & hyvinvointiin liittyviä tekstejä PLUS lifestyle tyylisiä postauksia tulee mukaan! 🙂 Kaikki postaukset ja päivitykset somekanavissa tulevat olemaan fiiliksen mukaan, enkä aio stressailla niistä enempää..

Ja koska rakastan itseni haastamista fyysisesti niin tulevaisuudessa tulen suuntautumaan enemmän sinne suuntaan.. Fitness pysyy elämässäni ja tulee toteutumaan erilaisilla tavoilla <3

 

🙂 : MARISSA

 

Ilmianna asiaton kirjoitus

Jätä kommentti kirjoitukseen