Paras lääke hektiseen elämään!

Pariin viikkoon on mahtunut suuria muutoksia eri elämänalueilla. Olen lähtenyt täysillä mukaan uusiin haasteisiin ja olen kaikesta kiireestä huolimatta äärettömän onnellinen tällä hetkellä. Hyppäsin omalta mukavuusalueelta ulos ja uskalsin lähteä tavoittelemaan yhtä suurinta unelmaani. Tällä hetkellä tunnen olevani jatkuvassa flowtilassa, jossa saan uudenlaisia ajatuksia jatkuvasti! Voin samaistua taiteilijoiden ja keksijöiden ajatusmaailmaan, jossa vain taivas on rajana.

Myöhemmin aion kertoa enemmän tästä uudesta aluevaltauksesta. Nyt kuitenkin kaiken tämän melkein maanisen aikakauden tasapainona, olen kiinnittänyt erityisesti huomiota rauhoittumiseen. Minulta lähtee helposti ns. mopo käsistä, kun innostun jostakin asiasta suunnattomasti. Unohdan levätä ja viettää tarpeeksi aikaa rakkaimpien ihmisten kanssa. Haluan tällä kertaa pitää vaa`an tasapainossa, jotta en polta itseäni liian loppuu. Tähän olen löytänyt hyvän toimintamallin, jolla pysyn energisenä ja tuottavana arkipäivät, mutta palaudun viikonloppuisin.

Arkisin annan mennä täysillä maanantaista perjantaihin 6.30- 22.30. Sitten saapuu PERJANTAI, jolloin vaihdan tietoisesti rauhoittumisvaihteelle. Mikään ei rentouta paremmin kuin hyvä seura ja luonnossa liikkuminen. Tätä olen siis vaalinut kaikki viikonloppuni. Arkisin treenaan kuntosalilla kovaa, mutta viikonloppusin keskityn enemmän kehon ja mielen palautumiseen. Pitkät kävelyreissut ulkona ja joogatunnit ovat tällä hetkellä henkireikä, jossa pääsen latautumaan seuraavaa viikkoa varten.

 

img_7312

img_7350

 

Erityisenä plussana on se, että tällä hetkellä metsästä löytyy hurjasti sieniä ja marjoja! Olemme käyneet keräilemässä niitä talven varalle ja odotan jo innolla, että pääsen tekemään suppilovahveropiirakkaa ja vispipuuroa! Nam nam !

 

img_7489

 

Vinkkinä siis teille kaikille, jotka koette syksyn arjen stressaavan niin lähtekää pois kaupungista seuraavana viikonloppuna. Lähtekää ulkoilemaan, patikoimaan, marjastamaan tai vaikkapa telttailemaan. Melkein voisi olla tyytyväisyystakuu, että saatte paremmin levättyä ja ladattua akkuja pitkän talven varalle 🙂

 

img_7316

img_7485

 

Jos olet kunnon stadin lapsi, etkä tiedä minne suuntaisi ulkoilmassa niin minulle voi aina laittaa viestiä ja kysellä paikkaehdotuksia ! 🙂

Snapchat: misamarissa

Instagram: marissapietilaa

Facebook: Marissa Pietilä

 

Rauhallista alkavaa syksyä <3

Ilmianna asiaton kirjoitus

Jätä kommentti kirjoitukseen