Tämä on todellinen syy, miksi lähdin valmennukseen

Olen ns. ”ikuinen opiskelija”, jolla on jatkuva tarve kehittyä ja oppia uusia asioita erilaisilta elämänalueilta. Terveydestä ja hyvinvoinnista ei voi koskaan tietää tarpeeksi, koska kokoajan tulee uusia tutkimustuloksia, ihmiskokeita, ohjeistuksia ja buumeja. Minua kiinnostaa tulevaisuudessa opastaa muita ihmisiä kohti tasapainoista ja terveellistä elämäntyyliä ja mielestäni minun pitää asettua ensin oppilaan asemaan, jotta osaan joku päivä toimia esimerkillisenä opettajana. Parhaat mentorit ovat itse aiemmin olleet oppilaan asemassa ja tämän vuoksi tietävät millaista on elää prosessissa.

Olen aina suunnitellut omat treeniohjelmani, ruokavalioni, määritellyt levon tarpeeni ja mittaillut omaa peilikuvaani. Tätä tehdessäni olen samalla miettinyt, että olisinko valmis antamaan hetkeksi ohjaimet toisen henkilön käsiin. Tämän kilpailun myötä olen saanut ainutlaatuisen mahdollisuuden asettua oppilaan asemaan ja ryhtyä omaksumaan oppeja kokeneelta personal trainerilta. On mielenkiintoista kuulla asiantuntijan arvioita minun aiemmasta ruokavaliostani ja treenaamisestani. Olen jo huomannut ettei kaikki ylläpitämäni tavat loppujen lopuksi olleet parhaita valintoja. Sitä tulee helposti sokeaksi omille rutiineille ja tavoille. Luulee syövänsä ja treenavansa oikein, vaikka helposti jämähtääkin samaan ohjelmaan ja ruokavalioon. Tämän vuoksi koen tarvitsevani objektiivista näkemystä asioihin, jotta voin kehittyä eteenpäin ja voida paremmin.

Sanoisin olevani noin 99% tyytyväinen omaan tapaani urheilla ja syödä. Elän tasapainoista terveellistä elämää, johon kuuluu maalaisjärjellä tehty ruokavalio ja säännöllinen liikunta. Voin hyvin ja olen vuoden ympäri hyvässä kunnossa tai ainakin sellaisessa missä itse hyvin viihdyn. Syön sellaisella periaatteella, että kuuntelen kehoani mitä se haluaa ravinnokseen. Makeanhimon iskiessä teen mielummin itse ravintorikkaampia herkkuja kuin tyhjentäsin Makuunin irtokarkkilaatikot. Alkoholi ei ole kuulunut elämääni muutamaan vuoteen, mutta lasillisen juhlissa kyllä kohotan. Tiivistetysti sanottuna minulla on hyvä olla kehossani ja olen löytänyt balanssin, joten en lähde muuttamaan itseäni sen vuoksi etten olisi tyytyväinen vartalooni, vaan koska haluan oppia lisää.

 

4c783aaf-59e0-44eb-b10a-74a100d42488

Tämän hetken tilannetta. 25-vuotiaan naisen vartalo, joka liikkuu säännöllisesti ja syö puhdasta kotiruokaa. Herkuttelee n. 2krt/vko hallitusti. Ei laske kaloreita, ei käytä alkoholia eikä stressaa omasta kehonkuvasta. On yleisesti aktiivinen ja voi hyvin fyysisesti ja henkisesti.

 

feb7e704-1db5-49d8-a1e1-57a80622d41b

Valmennus viikko 1/17.

 

Valmennukseen lähdin mukaan avoimin mielin ja haluan oppia uusia asioita ravinnosta ja treenaamisesta. Saan valmennuksesta ideoita, motivaatiota ja ulkopuolista tsemppiä. Lähden samalla tarmolla tähän projektiin kuin lähtisin valmennuskursseille yliopistoihin. Lääkikseen, oikikseen ja muihin opintoihin pääsee varmasti omin avuinkin, mutta tuesta ja hyvistä tiedoista en kieltäytyisi. Minulla on turvallinen olo tässä prosessissa, koska valmentajani tietää ettei kilpailussa haeta niin rasvatonta ulkonäköä, vaan terveellistä urheilullista olemusta.

Nyt ensimmäisen viikon jälkeen valmennuksen alettua voin kertoa, että tunnen pitkästä aikaa kunnolla treenanneeni :D. Energiaa on ihan jäätävästi ja motivaatio on huipussaan. Ruokaa on itseasiassa enemmän mihin aiemmin olen tottunut syömään. Kolmen tunnin välein syöminen on ollut hieman järjestelykysymys, mutta keinot olen siihen keksinyt. Yksi viikko kohta takana ja 17 edessä! Lets`s do this !

8f4cbc6e-bfc5-4c53-876c-ceb8091cfb1e

P.S. Joka viikko kuvamuotoinen päivitys muutoksista instagramissa-> aina tuonne Finaaliin 23.10 I Love Me messuille asti !

 

:): Marissa

Ilmianna asiaton kirjoitus

Jätä kommentti kirjoitukseen