Turvonnut olo? Nesteet liikkeelle tällä Smoothiella !

Onko sinulle ikinä ollut sellainen olo, että kroppaan on kertynyt nestettä ja turvottaa? Housutkin alkaa kummasti kiristää ja sormukset tuntuvat pienemmiltä verrattuna viime kertaan. On epämukava olo turvotuksen takia ja haluaisi nopean helpotuksen oloon.

Nestettä kertyy kroppaan eri syistä, joista minulle tuttuja kerryttäjiä ovat runsas suolan käyttö, hiilaritankkaus ja yövuorot. Viimeisin mainittu on ollut nyt minulle tämän viikon murhe, koska tein yövuoroja putkeen ja lopetuttuani valvomisen kävin vaa`alla..Kävin ihan mielenkiinnosta katsomassa, että paljonko yövalvominen kerryttää nestettä kehoon. Se iloisesti näytti +2kg.. 😀  Eli kolmen yön vuorot saivat minun kroppaani heti kertymään 2 kiloa ylimääräistä nestettä.

Onneksi olen ajan mittaan löytänyt todella tehokkaita apukeinoja tähän turvonneeseen oloon. Parhaimmat niksit ovat:

  • Kunnolliset yöunet
  • Hikiliikunta
  • Infrapunasauna
  • Runsas vedenjuonti
  • Hieronta / Kehonhuolto
  • Puhdas ruokavalio (vähemmän suolaa)
  • Detox smoothiet

Tässä todella helppo ja toimiva Smoothie resepti, jos turvottava olo yllättää. Kannattaa juoda tällainen iltapalaksi tai välipalan sijaan. Muutaman päivän päästä nestekierto lähtee hyvin liikkeelle eikä purista mistään enään!

 

Marissan puhdistus Smoothie:

1  Jäinen Banaani

1/2 Kurkku

1 Ananas purkki

1 Kourallinen Pinaattia

1 Kourallinen Lehtikaalia tai Jäävuorisalaattia

1 Sellerinvarsi

1/2 tl MSM jauhetta

+ Loraus vettä

IMG_7146

Laita baanani murskattuna aiemmin hetkeksi pakkaseen. Ota vähän jäätynyt banaani pois pakkasesta. Pilko ainekset blenderiin ja surauta koneessa seokseksi. Nauti heti tai laita jääkaappiin odottamaan 🙂

FullSizeRender (16)

FullSizeRender (18)

 

:): Marissa

Ilmianna asiaton kirjoitus

Jätä kommentti kirjoitukseen