Tyttöjen juttuja ja kaunistautumista

Vapaina viikonloppuina on ihanaa tavata pitkästä aikaa ystäviä ja pääsee vaihtamaan kuulumiset. Mikään ei ole sen parempaan, kuin nauttia yhdessä hyvästä ruoasta ja jutella tuntikausia. Naisethan tunnetusti hallitsevat tätä osa-aluetta suhteellisen hyvin.. 😀 Erityisesti olen huomannut, että näillä tyttöjen illoilla on positiivisin vaikutus mielialaan. Jää pitkäksi aikaa super hyvä fiilis, kun on päässyt treffaamaan rakkaita ystäviä ja jakamaan ajatuksia keskenään.

fullsizerender-10

fullsizerender-9

Meillä oli viikonloppuna pienimuotoinen tyttöjen ilta, jossa kävimme pitkän keskustelun siitä kuinka omat asenteet ja energia vaikuttaa kaikkeen ympärillä. Ystäväni suositteli lukemaan alla olevan kirjan, jossa käsitellään onnellisuutta ja sen metsästämistä. Keskitymme liikaa jahtaamaan onnellisuutta tulevaisuudessa, kun meidän tulisi enemmän keskittyä tähän hetkeen ja lopettaa ylisuorittaminen. Tämä kirja lähtee ehdottomasti minulle luettavaksi, jos löytäisin sieltä hyviä ajatuksia, miten pysähtyä paremmin tähän hetkeen.

fullsizerender-7

Syvällisten keskusteluiden lisäksi, myös olennaista tyttöjen illassa on kaunistautumis jutut. Minun ystäväpiirissä arvostetaan itsestään huolehtimista ja luonnollista kauneutta. Hyviä puolia saa korostaa ja pieniä esteettisiä virheitä voi fiksailla, mutta omana itsenä pysyminen on kaiken a ja o.

img_0024

Omat arkipäivät ovat hyvin kiireisiä, joten aikaa laittautumiseen ei paljoakaan ole. Tykkään käyttää luonnollista päivämeikkiä ja laittaa hiukset ponnarille. Viikonloppuisin minulla on enemmän aikaa huoltaa omaa ulkonäköäni ja silloin laitan kynnet kuntoon, kuorin ihon, päivetän ihoa hyvällä itseruskettavalla ja valkaisen kevyesti hampaita. Tämä säästää aikaa arkipäiviltä, koska suurin työ on tehty ja aamuisin tarvitsee vain laittaa kerroksen ripisväriä ja vähän puuteria nassuun.

Pieni päivetys ja vaaleat hampaat ovat hyvä yhdistelmä. Olen todella tarkka itseruskettavissa, jotta sävy on oikea eikä se saa tuoksua miltään. Nämä kriteerit täyttää Tanstoren For All My Eternity- Tanning Mousse Gold Edition. Voide ei sisällä parabeeneja tai lisättyjä hajusteita. Mukaan tulee levityskinnas, jolla saa tasaisen lopputuloksen.

img_0041

Tätä voidetta voi tilata  www.tanstore.fi  nettisivustolta ja saat -15% kaikista normaalihintaisista tuotteista käyttämällä koodia : FMALLI

Hampaiden kevyeen valkaisuun suosittelen Youtelin hampaidenvalkaisu- tuotteita.

fullsizerender-8

 

Ihanaa viikonloppua kaikille!

 

🙂 : Marissa

Ilmianna asiaton kirjoitus

Jätä kommentti kirjoitukseen